HEST for folk flest

 

 

     

  

Prosjektet er et samarbeid mellom Hest og Helse og Norges Rytterforbund. Det vil i praksis si at medlemmer av disse to organisasjonene kan søke midler til aktivitetsprosjekter for mennesker med funksjonsnedsettelser. Midlene kommer fra Miljødirektoratet og skal gå til utendørsaktivitet.

Disse søkte og fikk midler til prosjektene sine i 2018: Langegården i Bergen, Drømmebruket i Lommedalen utenfor Oslo, Harstad Ride- og kjøreklubb, Askim rideklubb, Egersund og Dalane Rideklubb, Vestre Bærum rideskole, Strandmoa Gård i Steigen, Kommedal Hest og glede i Stavanger og Soltun- hest, hov og helse i Oppland.

Tiltakene har vært allsidige. Det er gitt tilbud til fysisk og psykisk funksjonshemmede, rusmisbrukere og skoleelever med ulike utfordringer.

HEST for folk flest skal være et ukentlig aktivitetstilbud med hest, som ikke nødvendigvis tilbyr ridning, men også andre fysiske aktiviteter i relasjon til hesten og stallmiljøet.

Ny søknad til Miljødirektorater er sendt, og dersom svaret er positiv blir nye midler utlyst så fort som mulig. Dette blir publisert både hos Nryf og Hest og Helse.

 Alle avbildede personer har gitt sin tillatelse til bruk av bildene.

  

Samarbeidspartnere

Rettigheter © 2005 - 2019 Hest og Helse. Utviklet av FunkWeb - Leverandør av Joomla-tjenesterer