Skip to content

Hest og Helse

Ny søknadsrunde

Søk Extra- midler for 2017

Extrastiftelsen deler hvert år ut mer enn 200 millioner kroner til prosjekter innen forebygging, rehabilitering og forskning på helsefeltet. Midlene kommer fra overskuddet fra Extraspillet.

Hest og Helse er godkjent søkerorganisasjon og det innebærer at Hest og Helses medlemmer som har prosjekter innenfor ExtraStiftelsens formål kan fremme sine søknader gjennom Hest og Helse. Tiltakene som søkes finansiert må føre til bedre tilgjengelighet og kvalitet på tjenestene som tilbys, og kunne forventes å ha positiv effekt på brukernes helse.

Hvordan bli søker?

Medlemmer som ønsker å søke bes ta kontakt med Hest og Helse v/Annika Meltzer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Så fremt søknaden oppfyller ExtraStiftelsens kriterier og prosjektet er i tråd med Hest og Helses virksomhetsområde, vil søker få tildelt passord og brukernavn, og således tilgang til søknadsskjemaet hos Extrastiftelsen. Hele søknadsprosessen skjer elektronisk.

I 2017 er søknadsfristene slik:

  • Søknadsfrist hos Hest og Helse er 15 februar og 15 august

  • Du får svar på søknaden 15. juni eller 15. desember.

  • Pengene til prosjektene overføres fra ExtraStiftelsen til søkerorganisasjonen henholdsvis januar/februar og juli/august.

  • Søkerorganisasjonen inngår kontrakt med prosjektleder før oppstart og utbetaling til prosjektet.

  • Søknadsfrist for forskningsprosjekter er 1 mai

  • Søknadsfrist for Extraekspress er 15 mars og 15 august.

Retningslinjene for å søke finner du på www.extrastiftelsen.no