Jeg er 46 år og født og oppvokst i Tyskland. Har drevet med hest siden var 5 år gammel og holdt på denne interessen gjennom hele livet. 
 
Utdannelsen min favner nokså bredt. Jeg har en bachelor i husdyrbruk, tatt enkeltemnet etologi 2 på NTNU,  dyreassisterte intervensjoner på NMBU og studert "sorg og traumer, når krisen rammer barn og unge" ved Universitetet i Sørøst Norge.
 
Min praksis rundt hest er som følger:
  • I 2002/2003 instruerte jeg elever ved  rideskolen på Oppdal hestesportssenter og 2004 var jeg ansatt på Bygdø Kongsgård der jeg jobbet i rideskolen.
  • Helt fra 2011 har jeg hatt ulike verv i ROS-rådgivning om spiseforstyrrelser (medlem i ressursteamet 3 år) og vært brukerrådsrepresentant ved RASP, regional avd for spiseforstyrrelser  ved Oslo Universitetssykehus (7 år) og Capio Anoreksisenter AS i Fredrikstad (1 år).
  • Fra 2018 til 2022 var jeg medforsker / medforfatter i forskningsprosjektet "Mind the gap" som belyste overgangen fra barne- og ungdomspsykiatri til voksenpsykiatri for personer med alvorlig spiseforstyrrelser fra pasient-, pårørende- og behandlerperspektiv. Link her:  https://www.duo.uio.no/handle/10852/92095
 
Vi har 2 shetlandsponnier her, en dølahest og ei blandingshoppe mellom barockpinto og dølahest. Dølahesten og blandingshoppa har jeg utdannet selv. Fikk de som føll og nå er dølahesten 8 år og hoppa 4 år. Shettisene er 13 og 14 år gamle. 
 
Vi har rideundervisning tilrettelagt for barn og unge med ulik funksjonsevne men tilbyr også stellekurs for barn som intro før de evt går videre til en rideskole. 
 
Ellers tilbyr vi hesteassisterte aktiviteter tilpasset unge voksne med evt psykiske eller fysiske utfordringer der man møter hestene for å oppleve mestring, komme i kontakt med seg selv og andre.