Medlemsmøte Hest og Helse

Hest og Helse ønsker velkommen til medlemsmøte og «test-årsmøte».

Vi nærmer oss årsmøte i Hest og Helse. I år blir det en ny opplevelse for oss alle – vi skal for første gang arrangere årsmøte DIGITALT. På grunn av korona-pandemien så har vi valgt å gjøre det på denne måten i år.

Mange av dere har kanskje benyttet hjemmekontor ei stund nå og kontakten med andre har foregått enten pr telefon eller digitalt over nettet. Det finnes mange plattformer for digital samhandling. Hest og Helse har for sitt årsmøte valgt å bruke Zoom. Vi som organisasjon tenkte at det for noen kanskje kan være en utfordring å bli med digitalt, man tenker med seg selv at man ikke er så teknisk, men det behøver du ikke være heller. Hest og Helse ønsker derfor å invitere til en test, hvor hver og en kan øve seg og får se hvordan dette fungerer FØR vi har selve årsmøte.

Hest og Helse inviterer til MEDLEMSMØTE onsdag 29. april kl 19.


I møtet får vi også ett innlegg fra Camilla Viola Eilertsen som driver Stall Fagerbakken som er godkjent Inn på tunet gård og hestebedrift. Hun jobber med en spennende sammensatt kundegruppe.

Bli med, bli kjent – og så håper jeg at du etter dette er klar for årsmøte. Hest og Helse ønsker at så mange som mulig deltar i denne årlige oppsummeringen og får innblikk i hva Hest og Helse skal jobbe med dette kommende året.


Mandag 27/4 får du en link til medlemsmøte via e-post. Du skal ikke trykke på denne før onsdag når møtet starter. Har du fortsatt spørsmål så ta kontakt med oss – vi hjelper deg.

 

VELKOMMEN!
Hilsen styret i Hest og Helse
v/styreleder Kristin Lilleengen

Samarbeidspartnere

Rettigheter © 2005 - 2019 Hest og Helse. Utviklet av FunkWeb - Leverandør av Joomla-tjenesterer