Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Søknadsveiledning

Hvert år får Hest og Helse inn mange forespørsler om å søke om midler, og om hjelp til å skrive søknaden. Det er mange gode ideer til helsefremmende aktiviteter, terapi og forskning, som kan bli til gjennomførbare prosjekter for medlemmene våre.

Med denne orienteringen om hvordan søke, ønsker vi å hjelpe dere i prosessen med å konkretisere idéen, beskrive hva prosjektet går ut på og formulere en god søknad.

På disse sidene får du tips om hvilke aktører du kan søke om midler fra og informasjon om hvordan du går frem i søkeprosessen, fra første henvendelse til oss i Hest og Helse og videre søkeprosess. Vi har brukt Stiftelsen DAM som eksempel på søkeprosess, siden det er vår største aktør. 

Lykke til!

Svart og hvit hest

Finn riktig aktør

Det finnes mange aktører med formål å hjelpe initiativtakere økonomisk - helt eller delvis - med å kunne gjennomføre et prosjekt. Det gjelder å finne den rette aktøren for hva du trenger støtte til. 
Veien frem til søknad

Skissesøknad til Hest og Helse

Veien frem til å søke om midler via Hest og Helse starter med en skissesøknad. Prosjektet ditt må først godkjennes som et «Hest og Helse-prosjekt». Det vil si at det må være innenfor våre verdier og kriterier, som kort fortalt er å fremme god helse f...
DAM

Stiftelsen DAM

Hest og Helse er medlem i DAM-stiftelsen, som er den mest aktuelle aktøren hvor Hest og Helse står som søkerorganisasjon. For å søke midler fra stiftelsen DAM kreves samme henvendelse til oss i Hest og Helse, som til andre aktører. Se skjema nederst...